Friday, December 14, 2012

Who The Fuck Is Lee Min Hu?


Petikan daripada Wikipedia, "Lee Min-Hu (born 14 September 1979,) is a North Korean football referee who has been a full international referee for FIFA.

He also refereed at the regional league such as 2014 FIFA World Cup qualifiers and international competition such as 2007 FIFA U-17 World Cup.He died on 13 December 2012 in an assault at Bangkok, Thailand after his unreasonable act on the match on that date. Police believed that himself and Thailand Football Association have involved in a corupcy case led to his death.
"

Kami di BGB Perlis berharap sangat-sangat perkara diatas betul-betul terjadi kepada pengadil bangsat kelahiran Korea Utara ini atas apa yang telah beliau lakukan terhadap perjalanan Harimau Malaya dalam mempertahankan mahkota kejuaraan rantau Asia Tenggara. Apa yang terjadi sejak pukul 8 malam waktu Malaysia pada tarikh 13/12/12 (1312 ACAB) selama 90 minit tidak akan sekali-kali dilupakan dengan sewenangnya oleh jutaan rakyat Malaysia yang menyaksikan perlawanan Thailand menentang Malaysia di Bangkok.

Apa yang terjadi ketika itu cukup-cukup di luar jangkaan. Hinggakan pada satu ketika, bila mana lensa kamera merakamkan imej bangku simpanan Malaysia, kita dapat lihat riak wajah King Gopal pucat lesi, putih melepak tergamam menyaksikan sesuatu yang tidak pernah beliau bayangkan langsung terjadi kepada pasukan bimbingan beliau.

Terjadinya perkara ini menimbulkan satu tanda tanya kepada kami di BGB Perlis mengenai apa benarkah Lee Min Hu ini telah 'dilantik' khas untuk memenangkan Thailand dalam perlawanan sebentar tadi. Hasil risikan amatur ala-ala James Bond dalam filem Skyfall yang telah kami lakukan mendapat satu 'bahan' yang menguatkan lagi dakwaan tersebut.


Merujuk kepada statistik di atas, dapat diperhatikan yang pengadil bangsat ini memang jenis pengadil yang gilakan kad. Daripada 34 games yang beliau adili, sebanyak 137 kad kuning dan 6 kad merah yang telah dilayangkan pengadil bangsat ini. Senang cakap, purata dia ni bagi kad ialah 4 kad untuk 1 games. Kegilaan apakah ini?Takkanlah AFC ketandusan sangat pengadil-pengadil yang berwibawa untuk mengadili sebuah perlawanan Separuh Akhir kejohanan serantau. Atau adakah ini sememangnya sudah dirancang? 


Satu lagi 'bahan' yang menguatkan lagi syakwasangka kami terhadap puak-puak Siam Bookie ini ialah bila mana kami jumpa satu insiden yang orang putih kata FISHY. Pada 23 Julai 2011, Lee Min Hu telah mengadili satu perlawanan melibatkan Thailand bertemu Palestin dan pada perlawanan tersebut, sebanyak 6 kad kuning telah dilayangkan; 1 kepada pemain Thailand dan 5 kepada Palestin, yang mana keputusan akhir perlawanan tersebut tak perlu nak tanya lagi memang memihak kepada Thailand dengan keputusan 1-0.

Apa yang fishy-nya game tersebut bila mana Korea Bangsat ini telah menghadiahkan satu penalti kepada Thailand yang mana menurut laporan akhbar, adalah jelas sekali suatu dive. Namun atas kuasa Allah swt, penalti tersebut tidak berjaya dijaringkan. Mungkin sebab lawan mereka waktu itu ialah Palestin; negara yang sering ditindas, jadi doa mereka sedikit sebanyak dimakbulkan Allah swt.

Berbeza pula dengan Malaysia yang mana rakyatnya lebih tergedik-gedik untuk sokong dan 'simpati' dengan orang lain sampai bila mana kita 'dipijak', 'ditekan', 'dibuli' kita masih angguk dan terima. Tidak tahu untuk bertindak 'menakutkan' lawan. 'Terlampau' baik melayan 'lawan'. Tidak ubah seperti apa yang digambarkan sasterawan negara kelahiran Tanjung Sedeli, Usman Awang, jiwa hamba. Selagi hidup berjiwa hamba, pasti tetap terjajah abadi. Kita tunggu dan lihat tengok apa reaksi Sultan Bola, Kaum Kerabat FAM, Media, Penyokong-penyokong bola sepak Malaysia serta seluruh rakyat Malaysia. Pastikan Korea Bangsat ini mendapat balasan yang setimpal! 

We could sense it from the early minute you fucking dog eating slanted eyes ugly face Northern Korean commies!


No comments:

Post a Comment